23 Kasım 2007 Cuma

1 Grup Hepsi Gülçin

Grup Hepsi Gülçin

KARAKTER
Mükemmelliyetçi, biraz unutkan, Dağınık, şımarık ve kaprisli...Asosyal ama şıpsevdi...Günlük tutar..Lakabı AkrepErenle birlikte kalıyor..Mertle ilgili...
BİOGRAFİ
Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Özel piyano, şan ve hip-hop dersleri aldı.Reklam jingle'ları seslendirdi.Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda rol aldı.

0 Grup Hepsi Eren

Grup Hepsi Eren

KARAKTER
Sinema düşkünü, patavatsız, uzaylı sevgisi var..Uykusuz ve açken gözü döner..Yemek ve sağlıklı yemek konusunda takıntılı..Tüm yemek programlarını ve kitaplarını takip eder..Yalana tahammülü yok..Gereğinden fazla iyi niyetli ve polyanacı...Lakabı E.T.Gülçinle birlikte kalıyorBarışla ilgili...
BİOGRAFİ
Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu. Eren orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Londra'da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı."Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti.Reklam jingle'ları seslendirdi."Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı.Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı.

0 Grup Hepsi Cemre

Grup Hepsi Cemre

KARAKTER
Alaycı, sinirli, inatçı, Obsesif, Merhametli, dostlarına ve dostluğa çok düşkün.Yanlızlığı sevmez. Karanlıkta uyur.Yaseminle aynı odada kalıyor... Yasemin loş odada yatabildiği için göz bandı kullanıyor..Emre alevden ayrıldıktan sonra beraber olacaklar...
BİOGRAFİ
Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Özel piyano ve şan dersleri aldı.Kliplerde oyunculuk yaptı.Reklam jingle'ları seslendirdi.

0 Grup Hepsi Yasemin

Grup Hepsi Yasemin

KARAKTER
Uyumlu, arabulucu, alıngan, Arabalara tutkun.Erkek fatma... Ama kokoşta olabilir..Sorun çözücüdür ama yanlız kalırsa içine kapanır...Karanlık korkusu var, sürekli loş ışıkta uyur..Korkut ondan hoşlanıyor.. Herkes farkında ama o ilgilenmiyor..Lakabı "Schumacher"Cemre ile aynı odada kalıyorlar..
BİOGRAFİ
Yasemin Yürük 1986 yılında İstanbu'da doğdu. Yasemin orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an halen üniversite eğitimini devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okuyor.Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.Tiyatro dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

0 Hepsi 1 Dizisi

Hepsi 1 Dizisi

Show Tv'de bu Pazar günü yayınlanan ilk bölümüyle Hepsi 1 rating listelerinde zirvede yer aldı.Show Tv'de pazar günü ilk bölümü yayınlanan "Hepsi 1" büyük ilgi ile karşılandı ve ratinglerde zirvede yer aldı. Total grubu izlenme oranlarında 4,4 rating ve 14,1 share ile o gün en çok izlenen dizi film olan "Hepsi 1" . İlk 100 listesinde de 2. sırada yer aldı. Bizi daha ilk bölümden yanlız bırakmayan siz izleyiclerimize çok teşekkür ederiz.

0 Grup Hepsi Resimleri


0 Grup Hepsi Biyografiler

Grup Hepsi Biyografiler

Eren BAKICI
1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.
Cemre KEMER
1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.
Yasemin YÜRÜK
1986 da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle leri seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.
Gülçin ERGÜL
1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı.