13 Aralık 2007 Perşembe

1 Hepsi Grubu Roportaji

Hepsiyle Çok Güzel Bir Röportaj okuyun bence


Hepsi'nin 'Aşk' Sırları



Cemre "Hiç reddedildin mi?" sorusuna "Hayır reddedilmedim, çünkü hiç teklif etmedim.Her zaman bana teklifler geldi." diye yanıtlıyor."Peki bir sevgilin var mı?" sorusunada "Hayır, şuan için birisi yok." cevabını veriyor.



Gülçin'e "Reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildim." diyor."Şuan sevgilin var mı?" sorusunada "Hayır şimdilik öyle biri hayatımda yok" cevabını veriyor.







Eren'e "Reddedildin mi hiç?" diye soruyoruz "Hayır reddedilmedim ama çok reddettim" diye cevaplıyor."Şuan biri var mı?" diye sorduğumuzda "Evet sevgilim var ve onu çok seviyorum" diyor.





Yasemin'e "Hiç reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildimde reddettim de." cevabını alıyoruz."Şuan biri var mı?" sorusunada "Evet var." cevabını veriyor.





HEPSİ'YLE RÖPORTAJ



(milliyet.com.tr adresinden alınmıştır)



Sizi tanımakla başlayalım...

Eren: 21 yaşındayım. Ortaokul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nde okudum. Şimdi de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde öğrenciyim.



Yasemin: 19 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde ilk yılım. Ortaokul ve liseyi diğer arkadaşlarım gibi Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nde okudum.



Gülçin: 20 yaşındayım. Mimar Sinan Üniversitesi'nde bale okuduktan sonra üniversitede modern dans bölümüne geçtim.



Cemre: Ben de 20 yaşındayım. Ortaokuldan beri Mimar Sinan Üniversitesi'nde klasik bale eğitimi alıyorum. Şimdi de ikinci sınıftayım.



Böyle bir vokal grubu kurma fikri nasıl ortaya çıktı?

Eren: Dört-beş yıldır her hafta cuma günü Cemrelere gidiyorduk. Yabancı kız ve erkek gruplarının hayranıydık. Özellikle de Back- street Boys'a bayılıyorduk. Onlarla yatıp kalkıyorduk. Şarkılarını ezberleyip Cemre'nin evinde küçük konserler veriyorduk. O evi seçmemizin nedeni de Cemre'nin annesinin mesleğinin menajerlik olmasıydı. Onun annesinin dikkatini çekmek için elimizden geleni yapıyorduk. "Bize albüm yapın" diye ısrar ediyorduk.



Cemre: Annem belki bizim farkımıza varır diye bekleyip durduk. O da sürekli "Daha çok küçüksünüz. Sabredin" diyordu. Bekledik, oldu. Şimdi menajerliğimizi o yapıyor zaten.



Grubun adı neden Hepsi?

Cemre: Çünkü biz bütünüz.



Gülçin: Daha da açarsak; hepsi akademik bale temelli dansçılar, hepsi dans ediyor, hepsi şarkı söylüyor, hepsi arkadaş, hepsi birlikte büyüdü.



Neden R&B'yi tercih ettiniz? Pop müzik yapmanız belki albüm satışlarınızı daha yükseltebilecek bir seçenek olurdu.

Gülçin: Yıllardır bu müziği dinliyoruz. Vokal yapmayı seviyoruz ve R&B de bizim vokal anlayışımızı içeren bir müzik tarzı. Yapmak istediğimiz tek müzik R&B idi. Böylece Türkiye'deki ilk R&B albümünü de biz yapmış olduk. Çocukluk hayalimiz gerçek oldu.



"Sözler gençlerin ağzına takılabilecek cinsten"

Bale eğitiminden sonra bu tür müzik ile dans etmek zor oldu mu?

Eren: Hayır. Hem klasik hem de modern dans eğitimi almış olmak bizim için avantaj. Bu yüzden R&B yaparken zorlanmıyoruz. Ama bu tarz dansı daha iyi yapabilmek için koreograflarla çalıştık. Klibe Candaş Baş'la hazırlanmıştık. Şimdiki koreografımız ise Fulya Güney.



Klipteki ve albüm kapağındaki kıyafetleriniz de tam yabancı kliplerde gördüğümüz R&B sanatçıları gibi. Günlük hayatta da böyle mi giyiniyorsunuz, yoksa bu pazarlama için yapılan bir taktik mi?

Yasemin: Tüm kıyafetlerimizi Ümit Ünal hazırlıyor. Günlük hayatta fotoğraflardaki gibi çok farklı giyinmiyoruz. Gardırobumuz spor kıyafetlerle dolu. Album çekimleri için topuklu ayakkabı giyelim dedik ama yürümeyi beceremedik. Spor ayakkabı yerine topuklu ayakkabı giyince komik görünüyoruz.



Çıkış parçanız "Olmaz Oğlan"ın nakaratı "Hiç bana bakma olmaz oğlan / Sen kendine ısmarlan / Hiç bana bakma olmaz oğlan / Başkasına yuvarlan". Siz de böyle sözler kullanıyor musunuz muhabbetlerinizde?

Cemre: Aynısı olmasa da bunlara benzer laflar kullanıyoruz. Bu albümde bizim yaşlarımızdaki genç kızların günlük hayatta kullandığı laflar var. Albümdeki sözlerden pek çoğu dinledikçe gençlerin ağzına takılabilecek cinsten.



Şu sıralar hangi sanatçıları takip ediyorsunuz?

Cemre: Blue, Jennifer Lopez ve Usher. Onların sadece albümlerini değil kliplerini ve sahne şovlarını da takip ediyoruz. Bir araya gelip saatlerce konser kaseti izliyoruz. Dans çalışıyoruz. Albüm için hem şan hem de dans dersi aldık. Okuldan çıkar çıkmaz yine prova yapıyoruz.



"Hocalarımızın bizi görmek istediği yer AKM sahnesi, konser sahnesi değil"

Sizin şarkılarınızın Türkçe olmasının dışında diğer R&B parçalarından ne farkı var?

Gülçin: Türk ağırlıklı R&B yapmaya çalıştık. R&B'ye güzel tatlar kattık. Yurtdışında Hint müziğini bile R&B ile karıştırdılar. Biz de bazı parçalarımızda darbuka, ney ve tef kullandık. Bir parçamızda da tango ile R&B'yi birleştirdik.



Yasemin: Albümde R&B altyapısı var ama bizi Türklerin dinleyeceğini unutmadık. Parçaları ne kadar Batı gırtlağında okumuş olsak da içine Doğu'dan da bir şeyler eklemeyi ihmal etmedik.



Hocalarınız ne diyor bu tip bir albüm yapmanıza? Tepki gösterenler var mı?

Gülçin: Albüm henüz çıkmadığı için çoğu olayın farkında değil. Açıkçası onların tepkilerinden korkuyoruz. Klasik bale eğitimi aldıktan sonra böyle bir iş yapmamızı eleştirebilirler. Onların bizi görmek istedikleri yer konser sahnesi değil, AKM sahnesi çünkü.



Eren: Klasik bölümdeki insanların modern şeylere bakış açıları dar. Klasik balenin dışında pek bir şey yapmamızı istemiyorlar. Biz bir de üstüne R&B albümü yaptık.



Türkçe albüm tamam. Peki ilerisi için İngilizce bir albüm projesi var mı?

Yasemin: Evet. Bize özgü müzik aletlerini katarak İngilizce R&B albümü yapmak istiyoruz. Hatta bunun için İngilizce derslerine başladık bile.

0 Grup Hepsi yi Taniyalim

Grup Hepsiyi Taniyalim

Evett şimdide grup hepsiyi tanıyalım ne dersiniz?? ben evet diyorum...

eren.jpg

EREN HAKKINDA :1984 yılında istanbul`da doğdu .grubun en büyük üyesi orta öğrenimini ve liseyi mimar sinan güzel sanatlar devlet konservatuarı bale bölümünde bitirdi . halen bu okulda modrn dans eğitimi alıyor ...6 yıl boyunca AKM gençlik balosunda görev yapan eren ayrıca londra`da urdang dans akedemy de ve budapeşte dans okulunda eğitim aldı çinde yapılan dasn grupları gösterisinde ülkemisi temsil etti candan erçetin,beyazıt öztürk,ragıp savaş,rasim öztekin daha birçok ünlünün katıldığı yıldızların altında adlı müzikalde sahne aldı........

gulcin.jpg

GÜLÇİN HAKKINDA:1985 yılında istanbul da doğdu orta öğrenimini ve liseyi mimar sinan güzelsantlar modrn dans bölümünü bitirdi halen mimar sinan da eğitim görüyor ayrıca hiphop dersleri ve şan dersleri alan gülçin grup arkadaşlarıyla AKM çocuk balesinden tanışıyorlar.....

GÜLÇİN:akrep burcu
GÜLÇİN:en çok pembe yi seviyor
GÜLÇİN:takım tutmuyor
GÜLÇİN:en çok kitap okumayı seviyor.....

yasemin.jpg

YASEMİN:1986 yılında istanbul da doğdu orta örenimini ve liseyi mimar sinan güzel sanatlarda klasik bale eğitimi gördü halen mimar sinanda okuyor.......... grup arkadaşlarıyla AKM çocuk balesinden tanışıyorlar................

YASEMİN:başka burcu
YASEMİN:en çok mor rengini seviyor
YASEMİN:47 kg
YASEMİN:fener bahçeli

cemre.jpg

CEMRE HAKKINDA:1985 doğumlu..orta öğrenimini ve liseyi mimar sinan güzel sanatlar bölümünde bitirdi halen bu okulda klasik bale eğitimi görüyor AKM gençlik balesinde 5 yıl görev aldı birçok reklam ve kliplerde rol aldı rengi mavi ve grubun en sportmeni...........

CEMRE:kova burcu
CEMRE:beşiktaşlı
CEMRE:44 kg
CEMRE:en sevdiği renk mavi...........

0 Hepsi 1 Dizisi

Sil Baştan
Kayıtların çalınmasıyla panikleyen kızlar, hemen karakola ve stüdyoya koştururlar! Ancak, yapımcının sözleri herkesi şok eder: Albüm, zamanında tamamlanamadığı için, iptal olmuştur! Kızlar bu duruma çok üzülse de, kısa sürede kendilerini toparlar ve ne olursa olsun başarılı olacaklarına dair yemin ederler. Bu arada, Yasemin’in sık sık başının dönmesi, kızları ürkütmeye başlar!..

Apartmana yeni taşınan yakışıklı ve karizmatik ressam Teoman, herkesin dikkatini çekmeyi başarır: Mert, Teoman’ı görünce yine kıskançlık krizine girer ve onun ‘icabına bakmaya’ karar verir. Emre, Korkut ve Barış, Mert’i sakinleştirmeye çalışır. Bu arada Teoman, kızlarla tanışmış ve onları etkilemeyi başarmıştır bile!..

Emre’nin babası krizi atlatamamıştır. Kriz anında babasının yanında bir kız olduğunu öğrenen Emre, Alev’den şüphelenir. Korkut, yaklaşan düğünü için hazırlık yapmakta, Barış ise, Eren’in başkasına aşık olmasının şokunu atlatmaya çalışmaktadır. Hiç beklemediği bir anda Emre, Cemre’ye şaşırtıcı bir teklifte bulunur ama, Cemre’nin aldığı karar karşısında Emre de, Barış gibi şok olur!

Evlenmelerine çok az kala Gözde, Yasemin’e şaşırtıcı bir ziyarette bulunur: Yasemin, artık değiştiremeyeceği gerçeğin farkına varır: Korkut evlenmek üzeredir…

Barış, Eren’le konuşup ilişkilerini kurtarmaya çalışırken, Teoman, Eren’in güzelliğinden etkilenerek, onun resmini yapmak ister. Ufak bir yanlış anlama sonucu, Gülçin’le Teoman’ı birlikte gören Mert, çıldırır ve kavga çıkartır. Olaylar polisin gelmesiyle büyür, karakola taşınır. Bu, bardağı taşıran son damladır: Gülçin, Mert’i tamamen terk etmeye karar verir!..

Bu arada Korkut’un evlilik günü gelip çatmıştır. Yasemin belli etmemeye çalışsa da, çok üzgündür. Fenalaşmalarını bahane ederek düğüne gitmez, tek başına evde kalır. O sırada hiç beklemediği biri, kapısını çalar!

0 Grup Hepsi Dizisi

Hepsi Bir 17 Bölüm

Son Pişmanlık Fayda Etmez!”

Korkut’u bir anda karşısında bulan Yasemin ne diyeceğini şaşırır. Korkut, Yasemin’le çok açık konuşur: İkisi de, hislerinden daha fazla kaçamayacaklarını fark ederler.

Mert, Gülçin’le arasını düzeltmek için konuşmaya çalışır ama…

Gülçin, Mert’in bütün çabalarını reddeder. Mert, bunalıma girmeye başlar!

Murat’ın asistanlık yapması Cemre’yi zor duruma sokarken, Alev de Emre’yi dolduruşa getirir. Cemre’den uzak kaldığı için zaten canı sıkkın olan Emre, Alev’in de doldurmasıyla Cemre’ye patlar. Okulda kızları bekleyen tek aksilik bu değildir: Banu Hoca, yurt dışından cazip bir teklif almıştır, okuldan ayrılır!..

Korkut, uzun süredir beklediği hayallerine nihayet kavuşmaya başlar: Yasemin’le yakınlaşır. İkili, birlikte romantik bir gece geçirirken, Yasemin, uzun zamandır bastırdığı hislerini itiraf eder!

Mert’le ayrılığın acısını atlatamayan Gülçin, teselliyi Teoman’da bulur. Teoman, Gülçin’in sıkıntısını dinler, ona yardımcı olmaya çalışır. Bu arada Eren’in de, resmini yapmaya başlayan Teoman, farkında olmadan, kızların ikisini de etkiler!
Kızların ilişkileri, iyice sarpa sarmıştır: Cemre, Emre’ye inat olsun diye, Murat’la çıkar. Bu arada Mert de, Gülçin’in tavırlarına dayanamayarak harekete geçmeye karar verir. Eren, Barış’ın ısrarı üzerine, ‘gerçekten de bir başkasına aşık olduğunu, bunun bir oyun olmadığını’ söyler. Ancak… asıl şoku, baş dönmeleri sıklaşmaya başlayan Yasemin yaşayacaktır!

11 Aralık 2007 Salı

0 Hepsi Grubu Yeni Albumu

HEPSİ kızları, çıkarmış oldukları iki albümü birleştirdiler.”Hepsi 1+2″ olarak müzik marketlerde yerini alan albüm en çok satanlarda yerini çoktan aldı.

Konser programları ve yoğun dizi seti çalışmalarının yanı sıra albüm müjdesi veren grup, Kasım ayında stüdyoya girecek. Hepsi önümüzdeki yıl içinde iddialı bir albüm hazırlığına başladı bile, ilgililere duyurulur.

0 Hepsi 1 dizisi önceki bolum

Hepsi 1 Dizisinin 21. Bölümünün Kısaca Özeti:

"Zorla Güzellik Olmaz"


Emre, Cemre'yi kaçıran Murat'ı takip eder ama yakalayamaz. Son anda Murat'ın kullandığı otomobilin plakasını alan Emre, karakolda büyük bir şokla karşılaşır.

Eren, Gülçin ve Yasemin, Cemre'nin kaçırıldığını öğrenince önce sakin olmaya çalışırlar. Ancak zaman geçtikçe tedirginleşen kızlara, hiç beklemedikleri birisi yol gösterir: Alp'in zekice yardımlarıyla Cemre'nin izini bulan kızlar, bir yandan da, Alp'in bu konudaki tecrübesinden şüphe duyarlar. Bu arada, gerçek duygularıyla yüzleşen Yasemin, Korkut'la konuşur. Gözde'nin aradan çıkmasıyla, Yasemin ve Korkut, sonunda birbirlerine kavuşurlar.

Murat, kaçırdığı Cemre'nin aşkını tekrar kazanmaya çalışırken, bir sorunla karşılaşır: Evdeki tozlar yüzünden Cemre'nin alerjisi başlar. Murat'ın komik çözüm çabaları, Cemre'nin alerjisini arttırmaktan başka bir işe yaramaz.

Karakoldan gelen haber üzerine Emre, kızlar ve çocuklarla birlikte, Cemre ve Murat'ı aramaya gider. Fakat Murat'a destek çıkan köylüler, gelinleri sandıkları Cemre'yi kaptırmaya pek niyetli değildir. Bizimkiler ve köylüler arasında amansız, bir o kadar da komik bir kovalamaca yaşanır. Bu kovalamaca sırasında süper kahramanlığını fazlasıyla gösteren Korkut, Murat'ın Cemre'yi sakladığı evi bulur. Başına geleceklerden habersiz eve giren Korkut, kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir durumla karşı karşıya kalır!
Müzikal için hazırlıkları hızlandıran kızlar, birdenbire karşılarına Alp'in karısının çıkmasıyla, büyük bir şok daha yaşarlar!..

0 Hepsi 1 Dizisi özeti

Hepsi 1 Dizisinin merakla beklenen 22. bölüm özeti:

“Peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.”
Yasemin, Eren, Cemre ve Gülçin’i tutuklatmakla tehdit eden Hande, Yasemin’in açıklamasıyla gerçeği öğrenir. Sonunda, her şeyi karıştıranın Alp olduğu ortaya çıkar!Korkut, kendini süper-aktör Berk zannetmeye devam etmektedir. Herkesi çılgına çeviren Korkut, kaprisleri ve ukalalığıyla eski halini herkese özletir. Tabii ki, eski Korkut’u en çok özleyen kişi, Yasemin’dir…Emre ve Barış, Cemre ve Eren’le gece için plan yaparlar. Ancak sürekli kesilen sular, bütün planların alt üst olmasına sebep olur.Füsun, morallerini düzeltmek için kızları kuaföre götürür, ancak kızları takip eden Alev ve Esra, sinsi planlarına devam eder. Alev’in numaraları başarılı olunca, Eren ve Yasemin, insan içine çıkamayacak hale gelir!Bu arada Korkut ve Barış’ın iş arama maceraları bütün hızıyla devam etmektedir. Korkut, yine her şeyi birbirine katar, ve ‘temizlik’ işine başvurmaya çalışan ikili, kendilerini korkunç ve bir o kadar da komik bir çıkmazın içinde bulurlar!..Cemre Emre’yle, Eren Barış’la, eski günlerdeki gibi mutlu yaşarken, Yasemin, Korkut’a kendini hatırlatmak için büyük çaba sarf etmektedir. Mert ise, Gülçin’i yeniden kazanabilmek için kendini beste yapmaya verir.Kızlar, Füsun Teyze’nin desteğiyle hayata yeniden, sıkıca bağlanmıştır ama, Füsun Teyze’nin gitme vakti de gelmiştir. Füsun’un gitmesine çok üzülen kızlar, beklenmedik bir anda Füsun’u tekrar karşılarında bulurlar!

0 Hepsi 1 dizisi Bölüm Özetleri

Aynı evde yasayan Cemre, Yasemin, Eren ve Gülçin, okudukları gösteri sanatları akademisini bitirmeye çalısırken, başlarına gelen trajikomik bir olay yüzünden, altına girdikleri yüklü miktardaki borcu ödemek zorunda kalınca, kendilerini bir anda sahne dünyasının parıltılı ışıkları altında bulurlar. Ancak bu durum, okuldan atılma riskini de beraberinde getirir. Genç yaşlarında, bir yandan şöhret olmanın ağır yükünü tasımaya çalışırken, diğer yandan gerçeği Akademinin Müdürü Erol Hoca'dan saklamak için uğraşırlar

10 Aralık 2007 Pazartesi

0 Grup Hepsi - Gitme

Grup Hepsi - Gitme
İlk giden sen değilsin korkma
Alıştım yalnızlığa

Sende git terket beni
Ölmem ya bu acıyla
İhanet kaderim sanki
Alıştım yalnızlığa

Gitme diye yalvarsam boşuna
Senin gözün dışarda
Bitti biliyorum aslında
Kalbin başkasıyla

Gitme diye yalvarsam
Boşuna senin gözün dışarda
İlk giden sen değilsin korkma
Alıştım yalnızlığa

Korkuyorum gelen günden
Her gün daha fazla
Elimde değil nefretim
Büyüyor insanlara

0 Grup Hepsi - Gecelerce

Yokluğunda öğrendim
Her insan tek başına
Yalnızlık Kaderimiz
Sensizlik öğretti
Her insan bir başına
Yanlızlık kaderimiz

Seni benim kadar seven
Bir başkasını bulamazsın
Elinde değil unutamazsın

Gecelerce bekledim
Gelirsin diye
Gözlerim yollarda
Gelmedin bile bile

Gecelerce bekledim
Ararsın diye
Telefonum hiç çalmadı
Aramadın bir kez bile

Grup Hepsi - Gecelerce,Hepsi 1 - Gecelerce

0 Grup Hepsi - Dün Tattın

Duyduğum doğruysa eğer
Benden doğruyu duymaktan başka
Birşeycik istemeyen biri var bu odada
Tam karşımda

Duyduğum doğruysa eğer
Benden doğruyu duymaktan başka
Birşeycik istemeyen biri var bu odada
Benden başka

ah ah
Emin misin?
Gerçeğe demir misin?
Yalanı eğersinde
Doğruya değer misin?

ah ah ahh
Emin misin?
Gerçeğe demir misin?
Yalanı eğersinde
Doğruya değer misin?

Doğruyu isteme boş ver tatlım
Doğrunun eğriye faydası yok
Nereden çıktı bu doğru merakın
Ama tabi sen daha dün tattın


Doğruyu isteme boş ver tatlım
Doğrunun eğriye faydası yok
Nereden çıktı bu doğru merakın
Ama tabi sen daha dün tattın
Dün tattın daha dün tattın

Laylaylaylaylay
Laylaylaylaylay

Grup Hepsi - Dün Tattın, Grup Hepsi - Dün Tattın mp3

0 Grup Hepsi - Dur Dur

Dur dur yavaş ol biraz
Çekil geri dur biraz
Evet seçtiğim sensin
Hedefe kilitlendim,
belki harika olur
Elin tenimi bulur
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama

Dur dur daha değil dur dur
Sana olan aşkım herkesi kudurtur
Önce beni anla olacak zamanla
Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma

Şimdi sokulda anlat
Biraz kendini parlat
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama
Gördün hiçte zor değil
Olur yaklaş ve eğil
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama

Dur dur daha değil dur dur
Sana olan aşkım herkesi kudurtur
Önce beni anla olacak zamanla
Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma

Sana dur demem gerek
Beni durdurmam gerek
Şimdi söyle sence böyle olur mu
Çok da takmamak gerek
Geriye bakmamak gerek
Şimdi söyle sence oldu mu

na na naa na na...
dur dur dur...
E hadi işine



Hepsi Grubu- Dur Dur,Hepsi Grubu- Dur Dur indir,Hepsi Grubu- Dur Dur download mp3

0 Grup Hepsi - Dinlemem

Kim inanır aşkına
Yüzüme bi baksana
Artık sana kanmam
Aşkınıda al git
Bırak hadi zorlama
Yeter oyun oynama
Bir öyle bir böyle
Bana sorma
Kanmam, varsa yoksa hep yalan
Kim sana aldanan
Hangi birini ah anlatsam

oo oo dinlemem
Ne söylersen duymak istemem
oo oo huuu anlatma hiç
Senden duymak istemem

yüzüme bi bi baksana bana
Ne söylersen duymak istemem
yüzüme bi bi baksana bana,yüzüme bi baksanaaa
anlatma hiç senden duymak istemem

7 Aralık 2007 Cuma

0 Grup Hepsi - Her Şeye Rağmen

Her şey küçük bir yalanla
Başladı önce
Masum oyunlar
Zararsız bakışlar


Aşk alışkanlık olunca
İhanet kanımda alevlendi

Kirlettim her şeyi
Yıktım aradaki köprüleri
Tek bir an uğruna
Yaktım bütün gemileri

Yine beni sevebilirmisin
Herşeye rağmen
Yine benim olabilirmisin
Her şeye rağmen


Her şeye rağmen

Hiç sanmam
Herşey Bitti

0 Grup Hepsi - Hepsi 1

Yoshy hep yolda
Erense uzayda
Gülçin şıpsevdi(hıh)
Cemre çok zorlu biri

Bi çatı altında
Hepsi bir arada

Zor demeden
Düşmanlık bilmeden
Pes etmeyip
Vazgeçme sevmekten
Söz verelim
Hedefe gidelim
Aşk gelirse
Bi mola verelim

Gerçek aşk yolda
Aslında kapında
Çat kapı gelmiş
Kimmiş neyin nesiymiş?

Bi çatı altında
Hepsi bir arada

Zor demeden
Düşmanlık bilmeden
Pes etmeyip
Vazgeçme sevmekten
Söz verelim
Hedefe gidelim
Aşk gelirse
Bi mola verelim
Hepsi bir

0 Grup Hepsi - Hanimiş

Oda bir gün büyüyecek
Tıpış tıpış yürüyecek
Oda bir gün büyüyecek
Sevmesini öğrenecek

Vah vah hanimiş benim koca bebeğim
Uyusunda büyüsün adam olsun görelim

İstediğin her şey ayağına gelmez
Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez

Annene hiç benziyor mu?
Dön yüzüme iyice bak
Ruh yaşımız tutmuyor
Yetti seni pışpışlamak

Oda bir gün büyüyecek
Tıpış tıpış yürüyecek
Oda bir gün büyüyecek
Sevmesini öğrenecek

Vah vah hanimiş benim koca bebeğim
Uyusunda büyüsün adam olsun görelim

İstediği herşey ayağına gelmez
Ağlamayan bebeğe kimse mama vermez

Annene hiç benziyor mu
Dön yüzüme iyice bak
Ruh yaşımız tutmuyor
Yetti seni pışpışlamak

Ah bir anlayabilsem senden ne istediğimi
Sana güvenebilsem
Ah bir inanabilsem
Kendi kanatlarınla uçmayı artık öğren
Ahh anlayabilsen

Nakarat (ye ye)

Aşk senden birkaç adım uzak
Önünde çok yol var daha aşılacak
Gittiğin her yerde elini tutacak
Birini bulmazsan işin zor olacak

Nakarat...

0 Grup Hepsi - Gitme

İlk giden sen değilsin korkma
Alıştım yalnızlığa

Sende git terket beni
Ölmem ya bu acıyla
İhanet kaderim sanki
Alıştım yalnızlığa

Gitme diye yalvarsam boşuna
Senin gözün dışarda
Bitti biliyorum aslında
Kalbin başkasıyla

Gitme diye yalvarsam
Boşuna senin gözün dışarda
İlk giden sen değilsin korkma
Alıştım yalnızlığa

Korkuyorum gelen günden
Her gün daha fazla
Elimde değil nefretim
Büyüyor insanlara

0 Grup Hepsi - Gecelerce

Yokluğunda öğrendim
Her insan tek başına
Yalnızlık Kaderimiz
Sensizlik öğretti
Her insan bir başına
Yanlızlık kaderimiz

Seni benim kadar seven
Bir başkasını bulamazsın
Elinde değil unutamazsın

Gecelerce bekledim
Gelirsin diye
Gözlerim yollarda
Gelmedin bile bile

Gecelerce bekledim
Ararsın diye
Telefonum hiç çalmadı
Aramadın bir kez bile

0 Grup Hepsi - Dün Tattın

Duyduğum doğruysa eğer
Benden doğruyu duymaktan başka
Birşeycik istemeyen biri var bu odada
Tam karşımda

Duyduğum doğruysa eğer
Benden doğruyu duymaktan başka
Birşeycik istemeyen biri var bu odada
Benden başka

ah ah
Emin misin?
Gerçeğe demir misin?
Yalanı eğersinde
Doğruya değer misin?

ah ah ahh
Emin misin?
Gerçeğe demir misin?
Yalanı eğersinde
Doğruya değer misin?

Doğruyu isteme boş ver tatlım
Doğrunun eğriye faydası yok
Nereden çıktı bu doğru merakın
Ama tabi sen daha dün tattın


Doğruyu isteme boş ver tatlım
Doğrunun eğriye faydası yok
Nereden çıktı bu doğru merakın
Ama tabi sen daha dün tattın
Dün tattın daha dün tattın

Laylaylaylaylay
Laylaylaylaylay

0 Grup Hepsi - Dur Dur

Dur dur yavaş ol biraz
Çekil geri dur biraz
Evet seçtiğim sensin
Hedefe kilitlendim,
belki harika olur
Elin tenimi bulur
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama

Dur dur daha değil dur dur
Sana olan aşkım herkesi kudurtur
Önce beni anla olacak zamanla
Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma

Şimdi sokulda anlat
Biraz kendini parlat
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama
Gördün hiçte zor değil
Olur yaklaş ve eğil
Yok yok o kadar değil
Sınırı zorlama

Dur dur daha değil dur dur
Sana olan aşkım herkesi kudurtur
Önce beni anla olacak zamanla
Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma

Sana dur demem gerek
Beni durdurmam gerek
Şimdi söyle sence böyle olur mu
Çok da takmamak gerek
Geriye bakmamak gerek
Şimdi söyle sence oldu mu

na na naa na na...
dur dur dur...
E hadi işine

0 Grup Hepsi - Dinlemem

Kim inanır aşkına
Yüzüme bi baksana
Artık sana kanmam
Aşkınıda al git
Bırak hadi zorlama
Yeter oyun oynama
Bir öyle bir böyle
Bana sorma
Kanmam, varsa yoksa hep yalan
Kim sana aldanan
Hangi birini ah anlatsam

oo oo dinlemem
Ne söylersen duymak istemem
oo oo huuu anlatma hiç
Senden duymak istemem

yüzüme bi bi baksana bana
Ne söylersen duymak istemem
yüzüme bi bi baksana bana,yüzüme bi baksanaaa
anlatma hiç senden duymak istemem

5 Aralık 2007 Çarşamba

0 Grup Hepsi - Kaç Yıl Geçti Aradan

Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
2x

Nolur sormasınlar bana
Nolur söyletmesinler derdimi
Saklarım ben onu kendime
Yerim kendi kendimi

Akıyorsa yaşlar gözümden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi

Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
4x

Benim bütün derdim özlem
Biliyorum kavuşur böyle seven
Biz bir elmanın iki yarısıyız
O en çok sevdiğim ve ben

Akıyorsa yaşlar gözümden
dinmiyorsa bitürlü gece gündüz
karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi

Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
4x

0 Hepsi Grubu- Kalpsizsin

senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla
ama kabul yanıldım
sen yalandın
ne kadar uğraştıysam olmadı
aşk sana bir türlü yakışmadı
kimsin,kimsin
kalpsizsin,kalpsizsin

sözüne hiç(ha haaa) güvenilmez (ha haaa)
sana aşktan (ha haaa) bahsedilmez
kalpsizsin
kimseyi görmezsin
yüzüne gülmezsin
kendine hayransın
bencilsin sevemezsin
aynalara bir bak
senden güzel mi var?

sevmeyi bilmezsin
susar dinlemezsin
kendine hayransın
bencilsin sevemezsin
aynalara bir bak
senden güzel mi var?

kalbin taş mı oldu yoksa
senin için sevmekte zorsa
yalnız kal akıllan artık
bak dünya dönüyor...

kimseyi görmezsin
yüzüne gülmezsin
kendine hayransın
bencilsin sevemezsin
aynalara bir bak
senden güzel mi var?

sevmeyi bilmezsin
susar dinlemezsin
kendine hayransın
bencilsin sevemezsin
aynalara bir bak
senden güzel mi var?

0 Grup Hepsi - Kolay Mı Sevmek

Hop hop dur bakalim
Öyle hemen havalara girme
Aceleye gelmez
Ask dedigin ruhlarin işi
Kalbime girmek böyle kolay olmaz

Kolay mi sevmek,söyle
Bi kalbe girmek,gizlice
Kolay mi gözlerine,bakinca erimek

Hoslandim senden belki birazcik
Ama bana zaman ver
Seni hemen sevemem (Zor askina inanmak)
Hop hop hop hop hop

Zora gelmez kolay olmaz
Ikisinin arasi kalbimin havasi
Seviyorsan beklersin
Üzerime hiç gelmezsin
Seviyorsan küsmezsin
Beni anlar dinlersin

0 Grup Hepsi - Nedenini Sorma

Nedenini sorma buna hakkın yok yıllar sonra
Gelip bana sorma
Bu kadar kolay mı girmek hayatıma
Her şey bitti deyip çekip gittin
Hangi yüzle karşımdasın
Yıllar geçti unuttum artık seni
Ne istiyorsun?

Nedenini sorma
Bana sorma
x 2

0 Grup Hepsi - Olta

Hersey çok çabuk oluyor
Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor
Insanlar kal...kala kala
Balik balik bak takildin oltaya
Ahh canin aciyor.

Ohh her sey çok çabuk oluyor
Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor
Insanlar kal...kala kala
Balik balik bak takildin oltaya
Ahh canin aciyor.

Yetti yahu ölmek daha mi zor
Iki yaka düsman birlesmiyor
Samanini buldum seyran nerde
Davulun sesi tam dibimde.

Yetti yahuuu ölmek daha mi zor
Iki yaka düsman birlesmiyor
Samanini buldum seyran nerde
Davulun sesi tam dibimde.

Ohh hersey çok çabuk oluyor
Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor
Insanlar kal...kala kala
Balik balik bak takildin oltaya
Aaaa aaa
Ahh canin aciyor.

Suç gibi kala kaldik sonunda
Dünya hali bu kimin umrunda
Sabirla kuru olmuyor helva
Derdim böyle,kime niye söyle.

Suç gibi kala kaldik sonunda
Dünya hali bu kimin umrunda
Sabirla kuru olmuyor helva
Kime niye söyle,derdim böyle

Ohh her sey çok çabuk oluyor
Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor
Insanlar kal...kala kala
Balik balik bak takildin oltaya
Aaaa aaa
Ahh canin aciyor.

Ahh canin aciyor
Canin aciyor
Ahh canin aciyor
Canin aciyor.

4 Aralık 2007 Salı

0 Grup Hepsi - Çok Güzelsin

çok güzelsin güzelsin
çok şirinsin&özelsin aslında
yok demek haksızlık sana
ama...

belki aradığın ben değilimdir
benziyorum ama hiç değilimdir

sırf bu yüzden, bu yüzden
birşey söyleyemem bu gece

çok güzelsin güzelsin
çok özelsin aslında
yok demek haksızlık sana
ama...

belki aradığın ben değilimdir
benziyorum ama hiç değilimdir

sırf bu yüzden, bu yüzden
birşey söyleyemem bu gece

belki aradığın ben değilimdir
benziyorum ama hiç değilimdir

sırf bu yüzden, bu yüzden
birşey söyleyemem bu gece

0 Grup Hepsi - Bakalım

Bunu yapma
Bunu bana yapma...

Bakalım seni kim kim
Sevecekmiş böyle
Zor bulursun biraz,biraaz
Yerime seni kim kim
Çekecekmiş söyle
Aranırsın biraz,ara biraaz

Bardak doldu,sabrım taştı
Şansın bitti,bekleme
Vaktin doldu aşkım bitti
Senden geçti bekleme
Bardak doldu,sabrım taştı
Şansın bitti,bekleme
Vaktin doldu aşkım bitti bekleme

Bunu yapma
Bunu bana yapma...

Bakalım seni kim kim
Dinleyecek böyle
Konuşursun daha
Bakalım yüzüne kim kim
Gülecek böyle
Dolanırsın daha

Bardak doldu,sabrım taştı
Şansın bitti,bekleme
Vaktin doldu aşkım bitti
Senden geçti bekleme
Bardak doldu,sabrım taştı
Şansın bitti,bekleme
Vaktin doldu aşkım bitti bekleme

Bunu yapma
Bunu bana yapma...

0 Grup Hepsi - Bad Penny

Bad penny always turn up
My ex-hot shot has showed up
Obviously once bitten twice shy
Been there done that and come back

Here's my greedy kitten
Yearning for more affection
Can't spoil you forever

Now get your act together
Or I'll find someone hotter
I can always do better

You've still got what it takes
And you play so many games
You've still got what it takes
Forever as long as that body shakes

Easy come easy go my boy
Go find yourself some other toy
Stop beating around the bush boy
Knock on someone else's door.

0 Grup Hepsi - Aşk Sakızı

Seni sildim telefon defterimden
Adının üstünü hep karaladım
Yüzünü görmekten çok sıkıldım
Nereye gitsem peşimdesin sen

Üf üf sıktın artık
Sabrımı taşırdın artık
Sakız gibi yapıştın da
Tadını kaçırdın artık

Üf yeter üf üf yeter
Yoksa sen aşk sakızı mısın?

Ayrıldık sana anlatamadım
Kaçtım kaçtım kurtulamadım
Bir türlü silemedin aklından
Bıktırdın düşemedin yakamdan
Aşk sakızı mısın?...

Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...

Aşk sakızı mısın?

Ayrıldık sana anlatamadım
Kaçtım kaçtım kurtulamadım
Bir türlü silemedin aklından
Bıktırdın düşemedin yakamdan
Aşk sakızı mısın?... 3x

aşk sakızı mısın?

3 Aralık 2007 Pazartesi

0 Grup Hepsi - Yalan




Grup Hepsi - Yalan mp3 indir,Grup Hepsi indir

0 Grup Hepsi - Kalpsizsin

0 Hepsi 1 Dizisindeki Şarkının Videosu